Bioeel Grand Prix 2012

Elkészült a Bioeel Triathlon Grand Prix 2012-es versenynaptára:

Június 2. – Vama Veche, Fără Asfalt
Július 7. – Marosvásárhely, Bioeel Triathlon Challenge
Július 14. – Szent Anna tó, Saint Anna Lake Xterra Triathlon
Augusztus 5. – Réty, Háromszék Triatlon
Augusztus 18. – Sepsiszentgyörgy, Trialuta Triatlon
Augusztus 25. – Bukarest, Triathlon Challenge
Szeptember 8. – Medgyesi Triatlon

A Grand Prix sorozat keretében újdonságnak számít a sepsiszentgyörgyi, a bukaresti és a medgyesi triatlon. A szentgyörgyi versenyt már két éve szervezi a Trialuta sportgyesület, de eddig egy másik bajnokság keretén belül zajlott, a bukaresti verseny pedig a mamaiai versenyt helyettesíti a Grand Prix-ben. A hét versenyből öt xterra (tereptritalon), a bukaresti és a szentgyörgyi pedig klasszikus triatlonverseny lesz. A Bioeel Triathlon Grand Prix teljes szabályzata hamarosan elérhető lesz a www.triathlongrandprix.ro oldalon, ahol további újonságokkal szolgálunk. Egyébként március 1-től megnyitjuk a benevezéseket, és aki több versenyen is részt szeretne venni, vagy akár a teljes sorozatot bevállalja, kedvezményben részesül.

A tényekhez ugyanakkor az is hozzátartozik, hogy egyre népszerűbbé válik a triatlon sport minálunk is, hisz 2010-ről 2011-re nem csak a versenyek száma gyarapodott, hanem megkétszereződött a versenyzők száma is.

Továbbá azt is jeleznem kell, hogy a Grand Prix-n kívül is létezik triatlon, de sajnos egyelőre nem tudunk minden versenyt beiktatni sorozatunkba. Eddigi információink szerint – a szövetség versenyein kívül – Nagyváradon idén is megszervezik az Ironman típusú versenyt, valamint a Colobita-tónál újabb xterra versenyre kerül sor.

Válasz

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word