Indul a triatlonbajnokság!

Szombaton rajtol a Bioeel Triathlon Grand Prix, az első hazai amatőrök számára is nyitott (sőt, inkább rájukszabott) triatlonbajnokság. A GP öt versenyből áll: Fara Asfalt – Vama Veche, Bioeel Triathlon Challenge – Marosvásárhely, St Ana Lake Triathlon – Szent Anna tó, Háromszék Triatlon – Réty, Mamaia Triathlon Challenge – Konstanca.

A versenyek egységes szabályzattal és korosztályokkal zajlanak, és mint minden grand prix esetében, a résztvevők pontokat gyűjthetnek, amelyek alapján a bajnokság végén a Bioeel díjazza a nyerteseket.
Az érdeklődés máris nagy, hisz e hétvégi versenyre több mint kétszer annyian neveztek be, mint tavaly, ami egy ilyen nehéz és összetett sport esetében rendkívüli adatnak számít.
A versenynapár, illetve a részteles információk (időpontok, helyszínek, szabályzatok, pontozások, díjazások stb) megtalalhatók a triathlongrandpirx.ro oldalon.

Közben július 1-3-án Visegrádon rendezik meg az Xterra (tereptritalon) Európai Bajnokságot.

Úgyhogy, kedves sportbarátok, megkezdődött a triatlonszezon. Már két hete a Marosban is lehet úszni, a víz hőmérséklete több mint 20 C-fok.

Én már egy ideje készülök ezekre a versenyekre. Amatőrként a korcsoportomban szeretnék minél jobban teljesíteni. Amikor edzésről hazaérek, lányom meg szokta kérdezni: Apa, voltál úszniszaladnibiciklizni?

P.S. Akinek sok egyéniben bevállalni a három próbát (úszás, kerékpározás, szaladás), azok váltóban is indulhatnak.

Válasz

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Click to hear an audio file of the anti-spam word